Családoknak

Kedves Szülők!

Szeretnénk néhány kiegészítő programunkra és szolgáltatásunkra felhívni figyelmüket annak érdekében, hogy a nálunk eltöltött idő még kellemesebb és hasznosabb legyen.

Az állandó kiállítás első emeletén található Természetbúvár-terembe szombatonként egyéni látogatókat várunk. A teremben egészen más törvények uralkodnak, mint általában a kiállításokban. Itt szinte minden kézbe vehető, megérinthető, megszagolható. Ez egy olyan hely, ahol mindenki felfedezőnek érezheti magát. 

A múzeumban lehetőség nyílik arra is, hogy gyermeke szülinapi zsúrját megrendezze. Külön teremben biztosítjuk a helyet a bulihoz, a tortázáshoz és az ajándékok kicsomagolásához. A program részeként foglalkozásaink közül is választhat egyet. Részletesebb tájékoztatót itt olvashat. 

Aktuális programjaink.

Jegyárak családoknak: Családi jegy (2 felnőtt + 1 gyerek [6 év feletti]): 5500Ft

6 év alattiaknak és 70 év felettieknek a belépés ingyenes.

További belépődíjak és kedvezmények

Kiegészítő szolgáltatásaink családoknak:

Minden épületrészünk akadálymentesen látogatható, liftek segítségével babakocsival is lehet közlekedni kiállításainkban és a közönségforgalmi térben.

Az ingyenes ruhatárban a babakocsi igény esetén elhelyezhető.

 Zárható szekrények is rendelkezésre állnak.

A Lovarda földszintjén található Babakuckó már egészen kicsiknek is (0-4 éves korosztály) biztonságos játéklehetőséget nyújt.

Az új épületrészben lévő női mosdóban egy elkülönített helyiségben kényelmes karosszék, mosdó és pelenkázó asztal áll rendelkezésre. A régi épületrész (Lovarda) női mosdójában pelenkázó pult van.

Az új épületrészben lévő férfi mosdóban egy elkülönített helyiségben mosdó és pelenkázó asztal áll rendelkezésre. A régi épületrész (Lovarda) férfi mosdójában nincs pelenkázó pult.

Az új épületrészben külön férfi és női mozgássérült mosdó is rendelkezésre áll.

A Magyar Természettudományi Múzeum Kiállítási épülete környezetében helyezkedik el néhány olyan kulturális intézmény, melyeket kiállításaink megtekintése után ajánlunk szíves figyelmükbe. Az intézmények programjairól információt kérhetnek az alábbi címeken és telefonszámokon.

ELTE Botanikus Kert (Füvészkert):
Cím: 1083 Budapest, Illés u. 25.
Tel.: 210-1074, 314-0535
E-mail: botanikuskert@yahoo.com
Web: fuveszkert.org

Nyitvatartás: március 31-ig minden nap 9–16 óráig

Orczy Kalandpark:
Cím: 1089 Budapest, Orczy kert
Tel.:  +36 30 230 3340
E-mail: info@orczykalandpark.eu
Web: orczykalandpark.eu


Nyitvatartás: szombat-vasárnap 10-17 óráig
2024. március 15-ig zárva.
Ügyfélszolgálat: minden nap 10-17 óráig