Általános tudnivalók a foglalkozásokról, a bejelentkezés menetéről

MÚZEUMPEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁSOK

Aktuális kínálatunk: a tartalom frissítés alatt

 

Bejelentkezés, időpontfoglalás:

A foglalkozásokra előzetes bejelentkezés szükséges!

Kérjük, hogy a látogatás tervezett időpontja előtt legalább két héttel jelentkezzen be csoportjával a+36-30-4712773 telefonszámon, vagy a muzeumpedagogia@nhmus.hu email címen!

A foglalkozások részvételi díja: 2200 Ft/fő, amely magában foglalja a kiállítások belépődíját is. Az aktuális kiállításainkról itt és itt tájékozódhat.

Pedagógus igazolvánnyal valamennyi kiállításunk ingyenesen látogatható. Az igazolványt kérjük mutassa be a pénztárban! További belépőjegyárakról itt olvashat.

Tudnivalók:

A múzeumpedagógiai foglalkozásokon a korosztályok igényeinek megfelelő interaktív programelemeket, játékokat, kézbe adható tárgyakat használunk. Annak érdekében, hogy a gyerekek sikerélménnyel és a lehető legtöbb új ismerettel távozhassanak a múzeumból, a foglalkozásokon kis létszámú csoportokkal dolgozunk. A minimális csoportlétszám 10, a maximális 15 fő. A nagyobb létszámú osztályokat csoportbontással fogadjuk.

Kérjük, a foglalkozás ideje alatt egy felnőtt kísérő maradjon a csoport mellett!

A megrendelés menete:

-Az aktuális kínálatunkban található foglalkozások közül válassza ki  a csoport korosztályának megfelelő foglalkozást!

-Telefonon vagy emailen vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, egyeztesse a foglalkozással kapcsolatos igényeit!

-A megrendelt foglalkozásról minden esetben visszaigazolást küldünk.

-Kérjük, hogy a visszaigazolt megrendelőlapot hozzá magával, és érkezéskor keresse az információs pultban dolgozó munkatársat!

Kérjük vegye figyelembe, hogy a foglalkozásra késve érkező csoportok számára csak abban az esetben tudjuk megtartani a foglalkozást, ha az nem ütközik más, előre felvett csoport foglalkozásával!