Jogi nyilatkozat

A MAGYAR TERMÉSZETTUDOMÁNYI MÚZEUM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A Magyar Természettudományi Múzeum tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
 
A Magyar Természettudományi Múzeum weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Magyar Természettudományi Múzeum jogosult.
 
A Magyar Természettudományi Múzeum előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. 
 
A Magyar Természettudományi Múzeum weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.

Magyar Természettudományi Múzeum semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
 
A Magyar Természettudományi Múzeum fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.

A Magyar Természettudományi Múzeum nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő muködésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Magyar Természettudományi Múzeum kifejezetten kizárja.
 
A Magyar Természettudományi Múzeum nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetové tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Magyar Természettudományi Múzeum weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.