Nyitvatartás és megközelítés

 

Nyitvatartás:

Hétfő-Vasárnap: 09.00-17.00

 

Látogatásuk előtt kérjük, tekintsék meg látogatói szabályzatunkat!

Információ:  Az információs pultnál nyitvatartási időben (naponta 9-től 17 óráig) személyesen vagy telefonon a 06-30-074-6747-es telefonszámon.

Kövessen bennünket a múzeum Facebook oldalán!

Címünk: 1083 Budapest, Ludovika tér 2-6.
Telefon: 06-30-074-6747
E-mail: info@nhmus.hu
Levelezési cím: 1088 Budapest, Baross utca 13. vagy 1431 Budapest, Pf. 137.

A kiállítási épület elérhetősége:

A Magyar Természettudományi Múzeum kiállítási épülete Budapesten, a Józsefvárosban, a volt Ludovika Katonai Akadémia épületegyüttesében található. Állandó és időszaki kiállításaink több szinten, mintegy 5000 négyzetméteren tekinthetők meg.Hogyan jut el hozzánk?


 

Tömegközlekedéssel:

  • Kék (3-as) metróval a Klinikák vagy a Nagyvárad térig,

  • 24-es villamossal a Nagyvárad térig kell utazni


Személygépkocsival, busszal:

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy kiállítási épületünk elsősorban gyalogosan közelíthető meg. A kiállítási épület előtti útszakaszt és parkolóhelyeket látogatóink igénybe vehetik. Az ehhez szükséges BEHAJTÁSI ENGEDÉLYT az Információs pultban állítjuk ki. Kérjük, megérkezésük után kérjék az engedélyt a munkatársainktól. A Ludovika tér többi részén megszűnt a parkolási lehetőség.

A főépület előtti útszakaszokra csak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem engedélyével rendelkező járművek hajthatnak be, a látogatóinkat szállító buszok visszafordulhatnak ezen az útszakaszon, de parkolásra nincs lehetőségük.

A Korányi Sándor utcában a Ludovika téri kereszteződés előtt a látogatókat szállító buszok számára megállóhelyet alakítottak ki.

A közelben a Korányi Sándor utcában és az Illés utcában lehet még parkolni. Ezeken az útszakaszokon hétköznap fizetni kell a parkolásért.

Kérjük, parkolásnál vegyék figyelembe, hogy az útpadkára NEM szabad felállni. A helytelenül parkolókat a Közterület-felügyelet munkatársai bírsággal sújtják.

 

 

Adatvédelmi tájékoztató