Természetbúvár-tábor a Magyar Természettudományi Múzeumban

Bízza ránk gyermekét!

A nyári szünetben megnyitjuk kapuinkat a múzeumot felfedezni vágyó gyermekek számára.

Természetbúvár-tábor a Magyar Természettudományi Múzeumban


Ami a gyermekekre vár: kalandozás az őslények, dinoszauruszok világában, bepillantás a kiállításainkba, gyűjteményekbe, kutatómunkába, mikroszkopizálás, ősmaradványok válogatása, ízeltlábúak vizsgálata, növényhatározás, gombaismeret, herbáriumkészítés, termések, ásványok megismerése.

Nyári napközis táborunkban múzeumpedagógusok, és a gyűjteményekben dolgozó szakemberek, muzeológusok és preparátorok segítenek a természet titkainak felfedezésében.

A táborozókat bevisszük gyűjteményeinkbe, preparáló helyiségeinkbe, ahol szakértőink segítségével olyan tárgyakat tanumányozhatnak, amelyek kiállításainkban nem láthatóak, valamint megismerhetnek és kipróbálhatnak néhány, a kutatók által alkalmazott vizsgálati módszert.

Változatos interaktív programjainkon az aktív és játékos tanulást helyezzük előtérbe, célunk a természetvédelem jelentőségének hangsúlyozása, a környezettudatosságra való nevelés.

A nyári táborokat csak az aktuálisan érvényes járványügyi korlátozásokkal, kormányzati rendelkezésekkel összhangban tudjuk megtartani. Amennyiben nem érkezik kormányzati engedély a tábor megtartására, azok törlésre, illetve halasztásra kerülnek. 

 alapján a tábort egy nap csúszással június 16-tól tudjuk indítani! 

Napközis táborunkban naponta 8.30–16.30 között biztosítunk elfoglaltságot a gyerekek számára.

A tábort 8–9 és 10–12 éves gyerekeknek ajánljuk.

Résztvevők száma:

10-12 fő/csoport. A gyerekcsoportok egymástól biztonságos távolságban vesznek részt a programokon. Rendszeres kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk. Kérjük hozzanak maszkot gyermekük számára. Ha otthon marad a maszk, aznapra tudunk biztosítani steril, eldobható maszkot.

Turnusok:

Június 16–19.  alapján a tábort egy nap csúszással június 16-tól tudjuk indítani! Erre a 4 napos turnusra az ár 24.000 Ft-ra módosul.

Június 22–26.

Június 29–július 3.

Július 6–10.

Július 13–17.

Július 20–24.

Július 27–31.

Augusztus 3–7.

Augusztus 10–14.

Augusztus 24–28.

Mennyibe kerül a tábor?

30.000 Ft/fő/5 munkanap, étkezéssel

A szolgáltatás díját, legkésőbb a kiválasztott turnus indulása előtt 10 munkanappal – egy összegben kérjük utalja át az alábbi bankszámlaszámra:
Magyar Államkincstár : 10032000-01425138-00000000

A részvételi díjat átutalással vagy személyes bankfióki befizetéssel lehet megfizetni fenti bankszámlaszámra. A bankfiókban történő személyes befizetés, illetve az átutalás során a közlemény rovatában fel kell tüntetni a jelentkezés visszaigazolásában szereplő turnus idejét és a gyermek nevét. Az ennek elmulasztásából vagy a közlemény hibás feltüntetéséből eredő károkért Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, a károkat és a többletköltségeket a jelentkező viseli.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

 

Egészségügyi és szülői nyilatkozat a Magyar Természettudományi Múzeum táborában való részvételhez

(Word doc)

A kitöltött nyilatkozatot a táborozás kezdőnapján kérjük átadni a tábor szervezőinek.

 

 

Szerezzen örömet gyermekének!

Kattintson a "Foglalás" gombra és indítsa el foglalását!

 

Kézbe vehető műtárgyak!

Testvérkedvezmény: 3.000 Ft a végösszegből.

Ha a testvérek együtt táboroznak,  második, vagy harmadik gyermekére is érvényesíthető a testvérkedvezmény. Bizza ránk gyermekeit, garantált a különleges élmémy. Ha hárman jönnek mint testvérek, a teljes kedvezmény 6000 Ft a végösszegből.

Változatos programok egész nap.

Étkezést napi 2 alkalommal.

Kalandnapló

 

 

 Napközis táborunkban naponta 8.30–16.30 között biztosítunk elfoglaltságot a gyerekek számára.

 

Információk a foglalásról

A foglalását biztonságon le tudja adni a múzeum online foglalási rendszerében. Gondolja végig melyik hétre szeretne foglalni, a foglalás során kérjük válaszolja meg a kérdéseket, és véglegesítse a foglalást. Az adatokra azért van szükségünk, hogy biztosítani tudjuk gyermekének biztonságát és a problémamentes élményt. Kérem készítse elő gyermekének TAJ-számát és tervezze meg azt is ki fog gyermekéért jönni a nap végén.

A foglalási rendszerben minden választható hét hétfői napja aktív. Kattintson a felületre és foglalja le a hetet!

 

Szerezzen örömet gyermekének!

 

Kattintson a "Foglalás" gombra és indítsa el foglalását!

 

Szerezzen örömet gyermekének!

 

Kattintson a "Foglalás" gombra és indítsa el foglalását!